Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، علیرضا زالی در گفت و گوی زنده با بخش خبری، تعداد کل بیماران بستری را ۶ هزار و ۶۵ بیمار اعلام کرد و گفت: از این تعداد هزار و ۷۰۰ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۹هزار و ۷۰۰ بیمار به مراکز بهداشتی و درمانی به صورت سرپایی مراجعه کرده اند و سهم بستری از مجموع مراجعین بالغ بر ۸۲۰ بیمار جدید بوده است که ۱۶۳ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران، از ترخیص بالغ بر ۶۰۰ بیمار خبر داد و افزود: در مقابل ۱۵ درصد رشد در میزان مرگ و میر و ۱۸ درصد رشد در تعداد افرادی که نسبت به هفته قبل تست مثبت داشته اند، نسبت به ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
اعمال طرح زوج و فرد برای کارمندان و برخی صنوف

وی از ارائه پیشنهادات جدید برای تغییر در محدودیت‌های قبلی یا بازنگری آن‌ها به ستاد ملی کرونا خبر داد و اظهار کرد: اولین موردی که به پیشنهاد ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران تصویب شد، تقلیل کارکنان همه دستگاه‌ها به ۵۰ درصد ظرفیت و اعمال طرح زوج و فرد تا پایان آبان ماه است که مقدار قابل توجهی حجم ترافیک و تردد‌های درون شهری را کاهش می‌دهد.

به گفته زالی، کماکان افرادی که در گروه‌های ۱۴ گانه در معرض خطر و آسیب پذیر هستند، همچون افراد بالای ۶۵ سال، باید از ظرفیت دورکاری استفاده کنند.

وی تصریح کرد: در دور قبلی محدودیت‌ها که حضور کارمندان به یک سوم تقلیل پیدا کرده بود، خیابان‌های پایتخت در ساعات پیک ترافیک، ۵۳ درصد خلوت‌تر شد.

رئیس ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، پیشنهاد بعدی را اجرای طرح زوج و فرد برای مشاغل مختلف حداقل در یک بازه زمانی دو هفته‌ای همچون اداره جات، اعلام کرد و گفت: همچنین سعی داریم به کمک رتبه بندی، مشاغل مختلف در ساعات مختلف وارد شهر شوند؛ به طور مثال حضور کارمندان بانک‌ها در یک ساعتی از صبح و سایر مشاغل اداری در ساعاتی پس از ضروری شود تا بتوان با همکاری شهرداری بار ترافیکی به خصوص از ناوگان حمل و نقل برداشته شود.
افزایش معدل رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در استان تهران

زالی ضمن تقدیر از همکاری نیروی انتظامی استان تهران برای نظارت بر اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی عنوان کرد: ۱۵۵ هزار مورد تاکنون تذکر لسانی داده شده و ۱۸ هزار واحد صنفی در قالب اکیپ‌های نظارتی با محوریت نیروی انتظامی و با همکاری معاونین بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی استان مورد ارزیابی قرار گرفته است.

او همچنین ادامه داد: به ۸ هزار و ۲۰۰ واحد تذکر داده شده که نشان می‌دهد روش و اسلوب نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌ها در حال تغییر است.

زالی از تنظیم صورت‌جلسه برای ۴۶۶ واحد و پلمپ ۱۱۸ واحد خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود در هفته آینده میزان بررسی‌ها و نظارت‌ها با قوت بیشتری افزایش می‌یابد و نیروی انتظامی هم در این زمینه اعلام آمادگی کرده است. از استاندار تهران هم تشکر ویژه دارم؛ به خصوص همکاران ایشان که در ابعاد نظارتی خدمت می‌کنند. آمار رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در تهران امروز رو به افزایش بوده و آخرین معدل ثبت شده ۶۸،۳ گزارش شده است که در هفته پیش زیر ۳۰ درصد بود.

فرمانده ستاد مقابه با بیماری کرونا ضمن تقدیر از هموطنان به علت توجه به دستورالعمل‌ها بخش اعظمی از کسری آمار رعایت پروتکل‌ها را ناشی از حجم بالای مسافران در مترو دانست.

طرح ردیابی بیماران با همکاری وزارت ارتباطات اجرا می‌شود

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران از اجرای طرح ردیابی بیماران با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: طی توافق صورت‌گرفته، ردیابی و غربالگری افرادی که تست‌شان مثبت‌شده و همراهانشان با استفاده از ظرفیت وزارت ارتباطات انجام خواهد شد.

او ادامه داد: پایلوت این طرح انجام شده و تاکنون ۴۹ هزار بیمار بر اساس محل سکونت ردیابی شده‌اند. طبق آمار مرحله اول، تراکم بیماران در شرق، جنوب شرقی و مرکز استان وجود دارد و این الگو در موج اول، دوم و سوم تکرار شده است.

زالی در پایان بر لزوم استفاده از ظرفیت اطلاعاتی بانک مرکزی همچون کد ملی افراد در این مسیر تاکید کرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ستاد مقابله با بیماری کرونا زوج و فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۰۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶هزار و ۵۵۴صندوق رأی در دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین توزیع شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس جوهری، صبح چهارشنبه در جلسه ستاد انتخابات استان تهران که با ریاست علیرضا فخاری، استاندار تهران و با حضور فرمانداران و سایر اعضای ستاد در استانداری تهران برگزار شد، از توزیع ۱۶ هزار و ۵۵۴ صندوق رأی در بین فرمانداری‌های دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد ۱۲ هزار و ۶۴۴ صندوق مربوط به شهرستان تهران و بقیه مربوط به سه شهرستان دیگر است.

با بیان اینکه اولویت‌های برگزاری مرحله اول انتخابات در نوبت دوم نیز باید رعایت شوند، گفت: در دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین ۳ هزار و ۹۵۶ شعبه اخذ رأی خواهیم داشت که سه هزار و ۵۸۳ شعبه ثابت و ۳۷۳ شعبه سیار که عمدتاً شعب سیار در حوزه انتخابیه تهران خواهد بود.

وی از اختصاص سه هزار و ۶۴۹ شعبه اخذ رأی در ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس خبر داد و افزود: ۳۰۷ شعبه هم به حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک اختصاص یافته است.

جوهری با تقدیر از اطلاع رسانی‌های صورت گرفته در حوزه فضای مجازی و صدا و سیما گفت: پخش مناظرات و فیلم‌های تبلیغاتی طبق برنامه ریزی ها پخش شده و امیدوار هستیم برای روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه نیز همانطور که در حال حاضر بیشترین وقت در شبکه‌های سیما به انتخابات اختصاص یافته، انعکاس و پوشش کامل خبری از ستاد انتخابات و شعب اخذ رأی را شاهد باشیم.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران تلاش فرمانداران و همه مسؤولان برای مشارکت حداکثری مردم را ضروری دانست و عنوان کرد: ترغیب در مشارکت در دستور کار همه عوامل باشد.

وی با اشاره به اینکه رأی دهندگان می‌توانند با در دست داشتن یکی از پنج سند هویتی همچون شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه، گذرنامه و کارت پایان خدمت و ارائه یکی از این مدارک در شعب اخذ رأی، نسبت به رأی‌گیری اقدام کنند گفت: توصیه این است که با توجه به مکانیزم صندوق‌ها مردم عزیز از کارت ملی به عنوان سند هویتی و دادن رأی استفاده کنند.

جوهری با اشاره به تغییر در شکل صندوق‌های اخذ رأی و چالش در حمل و نقل آنها گفت: در این خصوص تدابیر لازم اتخاذ شود.

معاون استاندار تهران بر ضرورت حضور عوامل اجرایی رأس ساعت شش صبح در شعب اخذ رأی تاکید کرد و گفت: با توجه به زمان بر بودن فرآیند استفاده از دستگاه‌های اخذ رأی و همچنین در نظر گرفتن چالش‌های احتمالی ضروری است که عوامل در شعب مستقر باشند تا با گزارش تأخیر در بازگشایی صندوق‌ها مواجه نشویم.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران اظهار کرد: فرآیند انتخابات از ۸ صبح آغاز و تا ۱۰ ساعت ادامه دارد و اگر نیاز به تمدید بود از طریق وزارت کشور اطلاع رسانی می‌شود.

وی گفت: شماره ۴۵۵۰۰ در حوزه بازرسی فعال است و همه مردم و اصحاب رسانه می‌توانند در صورت بروز مشکل و تخلف موارد را اطلاع دهند تا رسیدگی‌های لازم انجام شود.

کد خبر 6099962

دیگر خبرها

  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • ۱۶هزار و ۵۵۴صندوق رأی در دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین توزیع شد
  • رویداد اکسپو ایران و دفع ۶۰۰ تاجر به دلیل کمبود هتل در تهران
  • ببینید | تصاویری از رعد و برق شدید در آسمان غرب تهران
  • جلسه ستاد انتخابات استان تهران
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • هیچ صندوقی در انتخابات تهران ابطال نشد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ